PENGUMUMAN SEMASA

Assalamualaikum wbt dan Salam Muafakat Johor, JEMPUTAN "MAJLIS JEJAK KASIH BEKAS PELAJAR TN.HJ HASHIM BIN MOHD DOM PADA 19HB OGOS 2017, JAM 2.00 PETANG
HUBUNGI :ISMAIL BIN HJ AHMAD : 0137257475 SEBARANG SUMBANGAN BOLEH DISALURKAN MELALUI AKAUN MAYBANK (151025740046-ISMAIL BIN JH AHMAD)

KURSUS ASAS DAN PERTANDINGAN VLE PERINGKAT NEGERI JOHOR 2013.

 23 Oktober – Kursus Asas dan Pertandingan Membina Laman Matematik Di Dalam Persekitaran Pembelajaran Maya telah diadakan pada hari ini. Kursus yang bermula pada pukul 9.00 pagi dan berakhir kira-kira pukul 2.00 petang. Tujuan kursus ini adalah untuk memperkasakan pengajaran dan pembelajaran Matematik di Sekolah Kluster Kecemerlangan (SKK) selari dengan keupayaan persekitaran pembelajaran maya (PPM) di bawah projek 1BestariNet Kementerian Pendidikan Malaysia. Perasmian penutup majlis ini disempurnakan oleh En Mohd Isa bin Mohammad Ketua Unit ICT JPNJ. Dalam pertandingan yang dijalankan SMKA  Segamat telah menjadi Johan sementara tempat kedua dimenangi SMK (P) Temenggung Ibrahim , Batu Pahat dan tempat ketiga dimenangi SMK Dato’ Penggawa Barat, Pontian. Tahniah kepada para pemenang.

* Bagi sekolah-sekolah yang terlibat dalam pertandingan ini boleh klik link untuk mendapat gambar. Terima kasih.