PENGUMUMAN SEMASA

Assalamualaikum wbt dan Salam Muafakat Johor, JEMPUTAN "MAJLIS JEJAK KASIH BEKAS PELAJAR TN.HJ HASHIM BIN MOHD DOM PADA 19HB OGOS 2017, JAM 2.00 PETANG
HUBUNGI :ISMAIL BIN HJ AHMAD : 0137257475 SEBARANG SUMBANGAN BOLEH DISALURKAN MELALUI AKAUN MAYBANK (151025740046-ISMAIL BIN JH AHMAD)

JAMUAN PERPISAHAN PELAJAR TINGKATAN LIMA - 2014

28 Oktober 2014 – Majlis Jamuan Perpisahan pelajar Tingkatan Lima telah diadakan dengan penuh gilang gemilang di Dewan Seri Gemilang, SMKDPB. Majlis yang bermula pada pukul 10.00 pagi itu dimulakan dengan bacaan doa dan seterusnya ucapan daripada wakil pelajar, wakil guru dan ucapan Penolong Kanan Pentadbiran, En Mohd Shahpri. Dalam ucapannya beliau menyeru para pelajar agar membuktikan segala apa yang dipelajari di SMKDPB diterjemahkan di dalam peperiksaan SPM yang akan bermula minggu hadapan.
Majlis seterusnya disajikan dengan persembahan daripada pelajar-pelajar mengikut kelas dan juga tayangan multimedia yang dihasilkan oleh para pelajar sebagai mengimbau segala kenangan suka duka di SMKDPB. Sekalung tahniah kepada para pelajar yang menganjurkan majlis ini, tak lupa juga buat para penderma terutamanya ibu bapa pelajar yang memberi sumbangan dalam menjayakan majlis ini.