PENGUMUMAN SEMASA

Assalamualaikum wbt dan Salam Muafakat Johor, JEMPUTAN "MAJLIS JEJAK KASIH BEKAS PELAJAR TN.HJ HASHIM BIN MOHD DOM PADA 19HB OGOS 2017, JAM 2.00 PETANG
HUBUNGI :ISMAIL BIN HJ AHMAD : 0137257475 SEBARANG SUMBANGAN BOLEH DISALURKAN MELALUI AKAUN MAYBANK (151025740046-ISMAIL BIN JH AHMAD)

JAMUAN AKHIR TAHUN PELAJAR TINGKATAN 3

30 Oktober - Majlis Jamuan Akhir Tahun khusus untuk pelajar-pelajar Tingkatan 3 telah diadakan di Dewan Sri Gemilang pada pagi ini. Majlis yang dimulakan pada pukul 11.30 pagi dikelolakan oleh pelajar-pelajar sendiri. Majlis ini diserikan dengan kehadiran Pengetua serta barisan pentadbir SMKDPB. Dalam ucapannya Tn Hj Hashim menasihatkan pelajar-pelajar agar memanfaatkan masa terluang sepanjang cuti sekolah ini dengan membaca buku-buku Komsas  Tingkatan 4. Ini bagi memudahkan pelajar memahami pelajaran yang akan dipelajari semasa berada di Tingkatan 4 nanti. Beliau turut mendoakan kejayaan pelajar-pelajar dalam peperiksaan PMR yang lalu. Majlis dimeriahkan dengan persembahan pelajar dan cabutan nombor bertuah. majlis ini berakhir tepat jam 1.00 tengah hari.