PENGUMUMAN SEMASA

Assalamualaikum wbt dan Salam Muafakat Johor, JEMPUTAN "MAJLIS JEJAK KASIH BEKAS PELAJAR TN.HJ HASHIM BIN MOHD DOM PADA 19HB OGOS 2017, JAM 2.00 PETANG
HUBUNGI :ISMAIL BIN HJ AHMAD : 0137257475 SEBARANG SUMBANGAN BOLEH DISALURKAN MELALUI AKAUN MAYBANK (151025740046-ISMAIL BIN JH AHMAD)

Mesyuarat Agung Koperasi SMKDPB Kali ke -26, 2012


27 Jun 2012: Mesyuarat Agung Tahunan Koperasi SMKDPB kali ke-26 telah diadakan di Dewan Seri Gemilang. Pada mesyuarat kali ini En. Rosdi bin Senan (Pegawai Wilayah Suruhanjaya Koperasi Malaysia) telah sudi untuk merasmikan.

Dalam ucapan perasmiannya, beliau telah menerangkan kepada semua ahli tentang kebaikan koperasi sekolah dan mengucapkan tahniah kerana menjalankan mesyuarat agung tahunan mengikut agenda yang ditetapkan.

Mesyuarat kali ini telah membentangkan aktiviti dan jualan yang telah dilakukan oleh Koperasi sekolah sepanjang tahun lepas dalam memberikan perkhidmatan kepada semua pelajar yang merupakan ahli-ahli Koperasi. Selain itu juga, penyata kewangan juga telah dibentangkan bagi pengetahuan semua ahli.


Mesyuarat ini juga telah diadakan untuk melantik Ahli Lembaga Koperasi yang baru serta pengumuman perubahan Jawatankuasa Guru bagi Koperasi Sekolah.