PENGUMUMAN SEMASA

Assalamualaikum wbt dan Salam Muafakat Johor, JEMPUTAN "MAJLIS JEJAK KASIH BEKAS PELAJAR TN.HJ HASHIM BIN MOHD DOM PADA 19HB OGOS 2017, JAM 2.00 PETANG
HUBUNGI :ISMAIL BIN HJ AHMAD : 0137257475 SEBARANG SUMBANGAN BOLEH DISALURKAN MELALUI AKAUN MAYBANK (151025740046-ISMAIL BIN JH AHMAD)

BENGKEL KAJIAN TINDAKAN DAERAH PONTIAN 2012


25 April – Bengkel Penulisan Kajian Tindakan Sekolah-Sekolah Daerah Pontian telah dijalankan pada pagi ini di Dewan Gemilang, SMKDPB. Program  yang bermula pada pukul 7.45 pagi telah tamat pada pukul 4.30 petang. Program ini disertai seramai 267 orang guru dari semua sekolah di daerah Pontian. Program yang berlangsung sehari ini dirasmikan oleh Tn Hj Abd Wahid bin Md Yusof – Penolong PPD Unit Teknik dan Vokasional sementara majlis penutupan rasmi disempurnakan oleh Tn Hj Hashim bin  Mohd Dom – Pengetua SMKDPB merangkap Pengerusi Kajian Tindakan Daerah Pontian.  Penceramah program ialah Tn Hj Abd Kahar bin Ismail. Beliau turut dibantu oleh AJK Kajian Tindakan Daerah Pontian dan Guru-guru Cemerlang Daerah Pontian. Diharapkan para peserta dapat menyiapkan penulisan hasil Kajian Tindakan seperti tarikh yang ditetapkan. Sekian.