PENGUMUMAN SEMASA

Assalamualaikum wbt dan Salam Muafakat Johor, JEMPUTAN "MAJLIS JEJAK KASIH BEKAS PELAJAR TN.HJ HASHIM BIN MOHD DOM PADA 19HB OGOS 2017, JAM 2.00 PETANG
HUBUNGI :ISMAIL BIN HJ AHMAD : 0137257475 SEBARANG SUMBANGAN BOLEH DISALURKAN MELALUI AKAUN MAYBANK (151025740046-ISMAIL BIN JH AHMAD)

ZIARAH SYAWAL 2014


15 Ogos – Majlis Marhaban dan Ziarah Aidil Fitri anjuran PIBG SMKDPB telah memilih rumah seorang pelajar Tingkatan Lima iaitu Zakiah bt Idros di Parit Lapis Sayang, Benut. Majlis yang bermula pada pukul 3.30 petang didahului dengan alunan marhaban seterusnya ucapan Dato’ Nasir Safar, Pengerusi PIBG dan ucapan tuan rumah. Majlis turut dihadiri oleh Tn Hj Hashim bin Mohd Dom, En Mohd Shahpri bin Md Yusof, ketua-ketua bidang, guru-guru, AJK PIBG  serta ibu bapa para pelajar Tingkatan Lima yang tinggal berdekatan. Majlis ini merupakan aktiviti tahunan PIBG yang menghargai  jalinan silaturahim antara PIBG dan para ibu bapa penjaga pelajar. Terima kasih yang tidak terhingga kepada En Idros, tuan rumah. Selamat Hari Raya Aidil Fitri – Maaf Zahir dan Batin.