PENGUMUMAN SEMASA

Assalamualaikum wbt dan Salam Muafakat Johor, JEMPUTAN "MAJLIS JEJAK KASIH BEKAS PELAJAR TN.HJ HASHIM BIN MOHD DOM PADA 19HB OGOS 2017, JAM 2.00 PETANG
HUBUNGI :ISMAIL BIN HJ AHMAD : 0137257475 SEBARANG SUMBANGAN BOLEH DISALURKAN MELALUI AKAUN MAYBANK (151025740046-ISMAIL BIN JH AHMAD)

PELANCARAN BULAN KEMERDEKAAN DAN KEMPEN KIBAR JALUR GEMILANG DAERAH PONTIAN

18 Ogos – Majlis Pelancaran Bulan Kemerdekaan Ke-57 dan Kempen Kibar Jalur Gemilang peringkat Daerah Pontian telah diadakan di Dewan Seri Gemilang , SMKDPB. Majlis ini disempurnakan oleh Tn Hj Kamaruddin bin Abdullah, Pegawai Daerah Pontian. Majlis turut dihadiri oleh pegawai-pegawai kerajaan setiap agensi di Daerah Pontian, ketua-ketua kampung dan pelajar-pelajar sekolah.  Dalam ucapannya beliau menyeru hadirin agar mengibarkan Jalur Gemilang bagi menzahirkan rasa cinta kepada Negara Malaysia. Seterusnya Tn Hj Kamaruddin bersama-sama para hadirin dan pelajar-pelajar sekolah melekatkan Jalur Gemilang pada kenderaan awam yang lalu di sekitar Jalan Parit Masjid. Majlis diakhiri dengan jamuan pada pukul 10.30 pagi.