PENGUMUMAN SEMASA

Assalamualaikum wbt dan Salam Muafakat Johor, JEMPUTAN "MAJLIS JEJAK KASIH BEKAS PELAJAR TN.HJ HASHIM BIN MOHD DOM PADA 19HB OGOS 2017, JAM 2.00 PETANG
HUBUNGI :ISMAIL BIN HJ AHMAD : 0137257475 SEBARANG SUMBANGAN BOLEH DISALURKAN MELALUI AKAUN MAYBANK (151025740046-ISMAIL BIN JH AHMAD)

LAWATAN PENANDAARASAN12 November – Pada pagi ini satu rombongan Pegawai Pelajaran Daerah Kuala Langat, Banting, Selangor  telah tiba untuk mengadakan  Lawatan Penandaarasan ke SMK Dato’ Penggawa Barat, Pontian, Johor. Rombongan diketuai Pn. Hjh. Foziah bt Hj. Mohamad Azahari ( Pegawai Pelajaran Daerah Kuala Langat ) bersama 19 orang  pegawai  tiba pada pukul  10.30 pagi  dan disambut oleh Tn Hj Hashim bin Mohd Dom ( Pengetua Cemerlang) bersama-sama barisan pentadbir sekolah.
                Lawatan ini bertujuan mengukuhkan jalinan kerjasama antara pihak Pejabat Pelajaran Daerah dan pihak sekolah. Selain itu, lawatan ini juga bertujuan untuk melihat sendiri keberkesanan Sistem Pengurusan Sekolah Kualiti (SPSK) yang diamalkan oleh sekolah-sekolah di dalam negeri Johor. Semoga jalinan kerjasama ini akan terus utuh dalam memartabatkan dunia pendidikan selaras dengan Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM). Terima kasih.