PENGUMUMAN SEMASA

Assalamualaikum wbt dan Salam Muafakat Johor, JEMPUTAN "MAJLIS JEJAK KASIH BEKAS PELAJAR TN.HJ HASHIM BIN MOHD DOM PADA 19HB OGOS 2017, JAM 2.00 PETANG
HUBUNGI :ISMAIL BIN HJ AHMAD : 0137257475 SEBARANG SUMBANGAN BOLEH DISALURKAN MELALUI AKAUN MAYBANK (151025740046-ISMAIL BIN JH AHMAD)

Program Khidmat Masyarakat Prauniversiti 2012


24 Mac 2012 : Program Khidmat Masyarakat Prauniversiti 2012 telah diadakan bertujuan untuk memberi pendedahan kepada pelajar tingkatan 6 untuk melaksanakan  dan menilai program dan aktiviti ; memberi pendedahan untuk bersama-sama masyarakat di dalam meningkatkan kerjasama di antara sekolah dengan komuniti setempat dalam melakukan sesuatu program yang memberi manfaat kepada kedua-dua pihak. Program ini telah diadakan di  Taman Rekreasi Pantai Rambah, Pontian, Johor.

 Program ini dianjurkan bersama Majlis Daerah Pomtian di bawah kelolaanYang Dipertua Majlis Daerah Pontian (MDP). Antara aktiviti-aktiviti yang diadakan ialah gotong-royong membersih kawasan dan mengecat batu pembahagi jalan. Pihak MDP mengucapkan ribuan terima kasih dan penghargaan di atas keprihatinan pihak sekolah mengadakan aktiviti tersebut. Syabas dan tahniah kepada semua yang telah terlibat di dalam menjayakan aktiviti tersebut.

1 Malaysia 1 Tanggung Jawab