PENGUMUMAN SEMASA

Assalamualaikum wbt dan Salam Muafakat Johor, JEMPUTAN "MAJLIS JEJAK KASIH BEKAS PELAJAR TN.HJ HASHIM BIN MOHD DOM PADA 19HB OGOS 2017, JAM 2.00 PETANG
HUBUNGI :ISMAIL BIN HJ AHMAD : 0137257475 SEBARANG SUMBANGAN BOLEH DISALURKAN MELALUI AKAUN MAYBANK (151025740046-ISMAIL BIN JH AHMAD)

MAJLIS PERPISAHAN EN MOHD SHAHPRI DAN PN MUSLIHA


21 Ogos 2015 - Satu majlis meraikan perpisahan mantan Penolong Kanan Pentadbiran, En Mohd Shahpri bin Mohd Yusof dan Pn Musliha telah diadakan pada pagi ini. En Mohd Shahpri telah dinaikkan pangkat sebagai Pengetua SMK Tan Sri Abd Kadir, Mersing manakala Pn Musliha bberpindah mengikut suaminya ke Terengganu. Pn Musliha tidak dapat hadir pada hari ini atas sebab yang tidak dapat dielakkan. 

           Dalam ucapannya, En Mohd Shahpri mengharapkan warga SMKDPB dapat meneruskan legasi kecemerlangan SMKDPB. Beliau yakin atas usaha yang dijalankan SMKDPB akan memperoleh kecemerlangan yang membanggakan.

Majlis diakhiri dengan penyampaian cenderahati oleh warga SMKDPB. Terima kasih Cikgu Mohd Shahpri dan Pn Musliha yang sama-sama meletakkan kecemerlngn SMKDPB hingga ke tahap ini. Jasamu dikenang.