PENGUMUMAN SEMASA

Assalamualaikum wbt dan Salam Muafakat Johor, JEMPUTAN "MAJLIS JEJAK KASIH BEKAS PELAJAR TN.HJ HASHIM BIN MOHD DOM PADA 19HB OGOS 2017, JAM 2.00 PETANG
HUBUNGI :ISMAIL BIN HJ AHMAD : 0137257475 SEBARANG SUMBANGAN BOLEH DISALURKAN MELALUI AKAUN MAYBANK (151025740046-ISMAIL BIN JH AHMAD)

KARNIVAL SUKAN PRA HARI GURU SMKDPB 2015

13 – 15 Mei 2015, Pertandingan Bola Tampar dan badminton antara guru-guru dan kakitangan SMKDPB telah diadakan di SMKDPB sempena pra sambutan Hari Guru 2015. Dikendalikan oleh Kelab Bilik Guru pertandingan yang dijalankan secara santai itu bertujuan mengeratkan silaturahim antara guru-guru di SMKDPB.
Dalam pertandingan  Bola Tampar, pasukan yang diketuai oleh Cikgu Azman bin Nong mendapat tempat pertama, pasukan yang diketuai oleh Cikgu Mohd Yusof mendapat tempat kedua dan pasukan pilihan pelajar mendapat tempat ketiga.
Dalam pertandingan Badminton, Cikgu Mohd Hisham mendapat tempat pertama,  Cikgu Mohd Yusof mendapat tempat kedua, Cikgu Wagiman mendapat tempat ketiga dan Cikgu Mohd Ridhwan mendapat tempat keempat.

Tahniah kepada semua pemenang. Tahniah juga kepada Biro Sukan Kebiru yang menganjurkan majlis di atas.